Mascotes

EDUCACIÓ CANINA · SERVEIS VETERINARIS · ESTÈTICA · PROTECTORES · EXHIBICIONS · XARRADES

 

Aquesta Fira és una ajuda perquè els professionals puguen establir relacions comercials. A més a més, és una forma de mantenir-se actualitzats en relació amb els sectors respectius: veterinària, perruqueria, ensinistrament, etc.

La Fira de Mascotes pot ser el lloc de trobada perfecte per a professionals i propietaris de mascotes.

 

EXPOSITORS

 

MAPFRE és una empresa multinacional espanyola dedicada al sector del segur amb presència en 49 països. Amb molt anys d’experiència a les seues esquenes, t’ofereixen una cobertura total per a la teua familia i les teues mascotes sempreal millor preu possible.

THE FROG TWO és una tenda de mascotes, assesora als seus clients per a tindre la seua mascota preferida, disponibilitat de tot tipus de gossos, gats i complements.

ESTILISMO CANINO M&G compta amb un equip compromés amb la cura i el benestar de la teua mascota, dedicant sempre tota la paciència, l’estima i el temps que requereix cadascuna. Cuida al màxim els detalls, tant la higiene com la estètica per a oferir cada dia el millor servei als seus clients.

MIAU&MIAU ofereix un espai dissenyat per a la cura del nadó felí. Amb una zona de descans individual per a cada gatet i de recreació. Compta amb el servei de recollida i entrega a domicili, alimentació a la carta i control de medicació. Amb un excel·lent servei de neteja i higiene. Sol estar quasi tot l’any obert i compta amb un servei col·laborador 24h els 365 dies.

TIENDA LA HUELLA és una perruqueria i estètica canina-felina d’aliments i cura de la teua mascota. Tot tipus d’accesories especials en pell, pel i nutrició.

PUPPY SHOWER és un centre d’autorrentat i alta perruqueria de la mà d’un gran professional del sector, Alex Moll. Alimentació de qualitat per a la teua mascota, evaluant la més adequada en cada cas. Antiparasitaris i dermocosmètica.

LA ALFOMBRA ROJA  és experiència i professionalitat. Venta de productes antiparasitaris, higiene, accesoris, complements i moda. Aliments de primeres marques i tot per a la teua mascota. Venda d’aliments per a pardals, conills, peixos, tortugues, etc.

WAU WAU és una tenda d’animals amb més de vint anys d’experiència. Disposa de tot el que necessites per a la cura, alimentació i complements de la teua mascota. Gossos, gats, roedors, peixos i pardals. Servei de perruqueria canina.

DOLCHE CAN és la casa dels Golden. On únicament es cria a aquesta meravellosa raça, sempre intentant mantindre la bellesa i el standart que tant els diferència, però sobre tot el coneixement i preciat carácter que els fa ser tan especials.

LADECAN LEVANTE SL s’especialitza en la comercialització de productes alimentaris per a animals.

KUMAN K9 és un centre d’ensinistrament caní amb anys experiència.

OXICAN és el nou centre d’oci caní on gaudiras d’unes instal·lacions perfectes per al teu gos, gaudint amb la màxima garantia de seguretat i supervisada sempre per un educador caní. Podras trovar tot tipus de jocs a cada una de les tres zones independents. Agility, rastreig, habilitats, jocs interactius i banys relaxants, tot farà que la teua mascota trobe l’equiibri, potenciant el víncul.

RESIDÈNCIA CANINA SAN ANTON és un hotel caní especialitzat en gossos i gats amb més de 20 anys d’experiència, et proporcionarà la cura que necesita la teua mascota, independentment de la raça que siga. Cuiden de la teua mascota (vacances, viatges, urgències…). Escola d’ensinistrament i correcció de conductes. Classes particulars.

PROTECTORES

VEDANA és una societat protectora d’animals sense ànim de lucre localitzada a Oliva. L’associació està formada per un grup de persones que fa molts anys tingué el compromís amb ells mateixos de treballar pels animals més desfavorits. Durant més d’una dècada l’organizació ha recollit centenars de gossos que posteriorment han sigut adoptats per families responsables en la tinença d’animals domèstics. El seu treball es finància bàsicament amb aportacions econòmiques de particulars i amb les quotes dels pocs socis que tenen actualment. Els i les voluntàries de Vedama han realitzat nombrosos serveis de rescat d’animals que han sigut abandonats en el terme d’Oliva.

PATITAS CASAS DE ACOGIDA PARA ANIMALES és una organització sense ànim de lucre dedicada a rescatar, acollir i buscar un hogar responsable a animals que han sigut abandonats i viuen als carrers o les perreres. Les seus cases de acollida s’encarguen d’alimentar, portar al veterinari i traure de goseres a tots aquells animals que es creuen en el seu camí.

SPAMA és una protectora d’animals siatuada a Gandia. Acolleix tant a gossos com a gats i empra tota la seua experiència i estima pels animals per a cuidar-los, alimentar-los i tractar-los en cas de que estiguen malalts. També tenen un sistema d’adopcions i de cases d’acollida per a animals que necessiten un tractament especial.

ACDA o Asociación para el Cuidado de y Defensa Animal té l’objectiu de fomentar la cura dels animals, perduts o abandonats, protegint-los i aconllint-los fins la seua adopció.

 

DEL 7 AL 9 DE FEBRER

PROGRAMACIÓ

 

DIVENDRES

19:30h M&F ESTILISMO CANINO. Xerrada: “Cures bàsiques de perruqueria per a les nostres mascotes”

DISSABTE

11:30h – 12:30h UNITAT CANINA POLICIAL LOCAL GANDIA. Demostració: “Recerca i rescat”

12:30h – 13:00 OXICAN. Demostració: “Agilitat i competició”

18:00h – 19:00h K9 KUMAN. Demostració: “Olfacte i obediència”

19:30h LA DESPENSA CANINA. Xerrada: “Alimentació crua, com funciona i els beneficis per a les nostres mascotes”

DIUMENGE

11:30h – 12:30h UNITAT CANINA POLICIAL LOCAL GANDIA. Demostració: “Recerca i rescat”

12:30h – 13:30h SANT ANTÓN. Demostració: “Passeig i obediència”