08/09 - 10/09

OUTLET MODA


Fira Mercat Gandia acull la fira dedicada a la moda i els descomptes. En la fira Outlet Moda podràs trobar tot tipus de peces de vestir, des de vestits, camisetes, pantalons, faldes que vagen a conjunt amb el teu outfit i a els millors preus de temporada.

Els dies 8, 9 i 10 de setembre t’esperem en el recinte de Fira Mercat Gandia, en la Plaça del Prado. Un esdeveniment dedicat al món de la moda on trobar descomptes del 50 al 80%.

23/09 - 24/09

FIRA EXTRAESCOLARS


Vols trobar l’activitat extraescolar perfecta per als teus fills? Els dies 23 i 24 de setembre es celebrarà la segona edició en el recinte de Fira Mercat Gandia, una fira on acudiran diferents expositors dedicats a tot tipus d’activitats extraescolars, tant per a aconsellar-te, informar-te i fer veure la importància de realitzar activitats fora del horari lectiu.

A la fira es reunirà una gran varietat d’activitats de diferents sectors, tant esportiu, repàs d’asignatures, tecnologia i robòtica i molt més. Per a que els assistents puguen veure i conèixer quina es la millor opció per apuntar-se.

Recorda, els dies 23 i 24 de setembre la fira de les Activitats Extraescolars es celebrarà al recinte firal de Fira Mercat Gandia

14/10 - 15/10

FIRA DE LES REFORMES


Si estàs pensant en reformar qualsevol part del teu llar, tens una cita en la Fira de la Reforma en Fira Mercat Gandia. A aquesta fira acudiran tot tipus de comerços especialitzats en el món de les reformes. Si vols donar un llavat de cara a la cuina, lavabo, menjador, terrassa, habitació o jardí, la Fira de la Reforma es el lloc on deus acudir.

Els dies 14 i 15 d’ octubre comptem amb tú en el recinte de Fira Mercat Gandia, per a que pugues gaudir dels millors consells i diferents comerços dedicats a les reformes de la llar.

21/10 - 22/10

FIRA DE LA IMMOBILIÀRIA


Estàs buscant una nova casa, pis, garaig o una vivenda vacacional? Els dies 21 i 22 d’ octubre es celebrarà en el recinte de Fira Mercat Gandia una fira on acudiran una gran varietat d’immobiliàries que mostraran les diferents vivendes que ofereixen, per a que pugues elegir l’opció que més s’adapte als teus desitjos i pressupost.

Perquè adquirir una vivenda és un pas molt gran i important en la vida i en Fira Mercat Gandia volem que aquesta decisió siga el més acertada possible. Per aquest motiu vos esperem el dies 21 i 22 d’octubre al recinte de Fira Mercat Gandia, situat en la Plaça del Prado.

27/10 - 29/10

FIRA DEL VI


Eres un apassionat del bon vi? Eres de les persones que l’agrada veure un vinet per acompanyar un bon menjar? O simplement t’abelleix prendre’t una copa de vi per a moments especials? Amb la col·laboració de la D.O. de Vi de València, en Fira Mercat Gandia volem dedicar una fira dedicada al vi, per a que pugues degustar i comprar el millor vi.

Vi tinto, vi blanc, vi rosat, vi espumós,… tot tipus de vins es concentraran en la fira de Vi D.O València, que tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 d’ octubre en el recinte de Fira Mercat Gandia, en la plaça del Prado. Ens veiem allí?

04/11 - 05/11

FIRA CURSA DE LES EMPRESES


La Cursa de les Empreses té com objectiu el foment de l’esport i els seus valors en l’àmbit empresarial, així com la creació de nous vincles entre empreses. Durant el cap de setmana el espai de Fira Mercat Gandia acollirà una fira amb els patrocinadors i les empreses col·laboradors d’aquest esdeveniment. Amb col·laboració i organització del CA Safor Teika.

Els dies 4 i 5 de novembre es celebrarà al recinte de Fira Mercat Gandia, en la Plaça del Prado la fira dedicada a la Cursa de Empreses. No t’ho pots perdre.

18/11 - 19/11

FIRA MASCOTES


Què seria de nosaltres sense les nostres mascotes? Els animals domèstics formen part de la nostra vida i de la nostra família, per tant, els tenim que cuidar com un més. En Fira Mercat Gandia volem realitzar una fira centrada en productes i serveis per a les vostres mascotes, perquè ells es mereixen tot el millor.

Els dies 18 i 19 de novembre en el recinte Fira Mercat Gandia, ell visitants tindran l’ oportunitat de conèixer una amplia oferta de productes i serveis per als més peluts de casa. Es comptarà amb centres de veterinària, estètica, protectores i tot tipus d’elements dedicats a la seua atenció i benestar.

25/11 - 26/11

FIRA OUTLET CERIMÒNIA


Tots els detalls per al teu gran esdeveniment estan llestos en Fira Outlet Cerimònia. No renuncies a grans descomptes per a tindre el teu gran dia, aquesta fira uneix la roba de cerimònia d'home i dona, fotografia, joies, taules dolces; en definitiva, el que estàs buscant!

Els dies 25 i 26 de novembre t’esperem en el recinte de Fira Mercat Gandia, en la Plaça del Prado. Un esdeveniment dedicat al món de la roba de cerimònia i aon podràs trobar grans descomptes.

1/12 - 3/12

FIRA BORGIANA


La família més universal de Gandia serà la protagonista de la segona edició de la Fira Borgiana en Fira Mercat Gandia. En aquesta firà acudiran diferents expositors relacionats en la gastronomia local. Els visitants podran gaudir dels coneguts figatells, menú borgià, dolços típics de la ciutat, begudes i tapes de Gandia de forma artesanal.

La figura de la família Borgia es un element clau en la historia, gastronomia, patrimoni i comerç local. Per tant des de Fira Mercat Gandia volem dedicar una fira a aquesta família. Els dies 1, 2, 3 i 4 de desembre tindrà lloc aquesta celebració en el recinte de Fira Mercat Gandia.

16/12 - 17/12

FIRA DEL REGAL


Un regal és una mostra d’estima a altra persona i es dona sense esperar res a canvi. S’ha costa el nadal i des de Fira Mercat Gandia entenem la importància d’aquest gest, per tant, volem acollir la tercera edició de una fira centrada als regals.

¿No saps que regalar per a Nadal? Els dies 16 i 17 de desembre en el recinte de Fira Mercat Gandia tindrà lloc la Fira del Regal, per a que els més indecisos compren un regal a aquella persona que estimen..

26/12 - 30/12

MERCAT D'ART


Eres un amant del món de l’art? En Fira Mercat Gandia hem pensat en tú i en aquells artistes locals que necessiten d’una oportunitat per a fer visible el seu treball. En aquesta tercera edició, la fira comptarà amb diferents exposicions, venta d’obres i una sèrie de d’artistes entre pintors, escultors, il·lustradors i fotògrafs.

L’art es cultura i en Fira Mercat Gandia volem apostar per la cultura. Els dies 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre tens una cita en l’art. La fira tindrà lloc en el recinte firal situat en la Plaça del Prado.