VINE AMB COTXE

El recinte firal de Fira Mercat es troba en el cor de la ciutat, per a ser més exactes en la Plaça del Prado. Per a guiar-te fins ell només has de punxar en el mapa que pots trobar baix i guardar aquesta localització en el teu GPS.

Per a aparcar, et recomanem que utilitzes el Pàrquing del Prado, un pàrquing subterrani de 600 places que es troba just davall de Fira Mercat. El preu és 1€ per 1 hora i 5€ per 24 hores.

PÀRQUINS A GANDIA

VINE AMB TREN

El tren és un dels transports més utilitzats per a visitar la ciutat de Gandia en tindre l’estació de Renfe i busos situada en un lloc cèntric i accessible.

Si vens des de València, amb els trens de Renfe Rodalia, tan sols tardaràs 50 minuts. Des de Castellón 2 hores.

Una vegada baixes del tren en l’Estació de Renfe de Gandia, tan sols hauràs de caminar 10 minuts pel centre de la ciutat, recorrent algunes dels carrers més emblemàtics com a Carrer Major o Carrer San Francesc de Borja, fins a arribar a Fira Mercat.

HOTELS

Si el que estàs buscant és un hotel cèntric a Gandia on poder allotjar-te, t’aconsellem l’Hotel Borgia, un hotel que es troba a 5 minuts a peu de Fira Mercat, amb 72 habitacions disponibles repartides en 6 plantes, restaurant, zones comunes àmplies, bar-cafeteria i pàrquing exclusiu per a clients.