Reforma

IL·LUMINACIÓ · PINTURA · CERÀMICA I BANYS · SEGURETAT · TANCAMENTS · PARQUET · DOMÒTICA · EFICIÈNCIA ENERGÈTICA · CUINES · INTERIORISME I ARQUITECTURA

 

Una fira on els expositors promocionaran la reforma d’habitatges al públic en general.

L’objectiu d’aquesta és presentar les novetats del sector i promoure l’intercanvi de coneixements. Està dirigida als “usuaris finals” i els beneficis de reformar les seues cases, amb criteris de confort, estalvi i eficiència.

 

COMERÇOS ASSISTENTS

 

DEKOPARKET. Comptant amb la nostra llarga experiència en la col·locació de parquets, tarimes i altres revestiments de fusta, t’oferim els nostres serveis a la botiga del C/ Cardenal Cisneros, 35 de Gandia. En ella, hem intentat novament acostar-te al món dels sòls i revestiments de fusta.

CIAGAN. Empresa ubicada al Polígon Alcodar, amb més de 27 anys d’experiència. Ens dediquem a la distribució de materials de construcció, ceràmica i banys. Disposem d’una àmplia varietat de marques premium, a més de marca pròpia, cosa que ens permet adaptar-nos a tots els gustos, necessitats i butxaques.

SEEGAN. En Electricidad y Electrónica Industrial Seegan, SL ens dediquem al muntatge d’instal·lacions elèctriques, tant domèstiques com industrials. Som assessors energètics i empresa autoritzada per a venda d’energia 100 x 100 verda de Fenie Energia; també treballem en sistemes d’energia solar per a autoconsum, habitatges aïllats i bombeig d’aigua amb plaques solars i energia elèctrica.

TECATEL. Constituïda en 1991, és una empresa tecnològica amb seu central a València, amb àrees de negoci en els sectors de la sanitat, energia solar, telecomunicacions i Internet de les coses (IOT). En el sector de l’energia solar, disposa del seu propi departament de I+D+ i línies de producció col·laborant amb empreses com Sharp, SMA, Verniprens, Fujitsu, ST, per al disseny, fabricació de productes i solucions en la implantació de projectes fotovoltaics.

NATURAE. És un nou centre de jardineria i exteriorisme a Gandia, on podràs trobar tot el que busques per al teu jardí, des de plantes -tant d’interior com d’exterior-, testos, terres, adobs, fitosanitaris fins a ferraments i reg. També trobaràs una secció de decoració per a complementar el teu jardí, terrassa i casa. En Naturae t’ajudem a crear el teu espai exterior i cuidem del teu jardí, fent manteniment, poda i decoració.

MIGUEL TODOLI,SL. Les seues característiques bàsiques d’atenció i servei a cadascun dels seus clients, conporta en tots els seus sectors d’activitat senyalats, que disposen en tot momento d’un stock ampli, actulitzat i a preus competitius en tots els articles de treball comercial. Asumeixen com a propia la dinámica evolutiva del mercat, sempre en constant renovació tecnológica, i es marquen com a pauta oferir aquests coneixements als seus clients.

CAMARENA INTERIORS. Estudi d’arquitectura i interiorisme liderat per l’Arquitecte i interiorista Adrià Camarena amb showroom disseny, mobiliari i il·luminació situat al carrer Sant Francesc de Borja 8, Gandia. Estudi especialitzat en projectes de reforma tant d’habitatges privats com a projectes de contract, restauració o retail. Compta amb un espai físic en el centre de Gandia, que combina l’estudi d’interiors amb peces de gran disseny de grans firmes internacionals.

KUKO DISSENY. Tradició i avantguardia en armonía amb el disseny. És una empresa reconeguda com Compañía Artesanal per la Conselleria d’Industria, Comerç i Innovació de la Generalitat Valenciana.
 
MÁRMOLES BOLINCHES. Des de 1907, han sabut cumplir el dessitg dels seus clients per molt esmerada que haja sigut la suea idea. Una empresa familiar que ja compta amb la quinta generació, disposta a creixer amb l’ajuda de tants anys al sector.
 
VENTALUXE IBÉRICA. Inicia la seua activitat a l’any 2005, amb el coneixement del sector a la distribució de sistemas de carpintería en alumini a professionals, i com a conseqüència d’això realitza el camí en la fabricació, suministre i instal·lació de carpintería en alumini pera noves construccions i rehabilitacions.
 
LIMPIEZAS DOMINGO E HIJOS. És una empresa especialitzada en la detecció i solució de tot tipus de problemes relacionats amb les xarxes de canonades, des d’un habitatge particular,comunitat de propietaris, negocis i fins i tot en les xarxes de sanejamen d’Ajuntaments. Disposen de vehicles amb diferents capacitats i especials per a la intervenció ràpida en zones reduïdes i de difícil accés. Són experts en desembossos i neteges de canonades, buidats de fosses sèptiques, disposen de càmeres manuals i robotitzades per a la inspecció de canonades, localitzacions d’arquetes i fosses ocultes, i molt més. Contracta professionals, per la seva seguretat, tranquil·litat  i garantia.
 
RACHEL’S CONRTINAJES.
 
 

 

 

DEL 13 AL 15 DE MARÇ

 

HORARI

Divendres i dissabte: 11:00 – 14:00 / 17:00 – 21:00

Diumenge: 11:00 – 14:00