Fira estetica i tattoo

TATUATGES · PIRCINGS · MICROPIGMENTACIÓ ·  MANICURA · MAQUILLATGE  · ESTÈTICA

 

Les dues disciplines -tatuatges i estètica- es donaran cita en Fira Mercat, per tal d’enriquir l’experiència del client.

D’una banda, aquesta Fira aproparà les novetats i tendències del món del tatuatge als amants del tattoo i els pírcings corporals.

Serà un espai on els artistes plasmaran el seu art i ensenyaran les seues tècniques.

I, d’altra banda, els professionals d’estètica t’ensenyaran a embellir el teu rostre i el teu cos.

 

PARTICIPANTS

 

CHOLITA LA DOLOROSA. L’any 2009 obrí les portes. Desde llavors, més de 7000 persones han depositat la seua confiança i han marcat la seua pell amb un redord inesborrable. Al capdavant d’aquest estudi, es troba Priscilla, amb més de quinze anys d’experiència en el sector.

BAJOPIEL TATTOO. Realitzem tatuatges artístics de tots els estils, pírcing i micropigmentació de celles, llavis i eye liner. Pots veure els nostres treballs en Facebook.

DRAGON FLY TATTOO. Les cicatrius i els tatuatges en el nostres cos conten la història de la nostra vida.

OPERA TATTOO. En Òpera Tattoo, cada tatuatge posseeix un significat, una història que ha de ser immortalitzada en la pell. Personalitzem el teu tatuatge, amb estima i detall perquè crides al món: “Aquesta és la meua pell i és el diari de la meua vida”.

BEACHSIDE CREW. Estudi de tatuatges a la platja de Gandia. Comptem amb tatuadors professionals residents per a oferir una gran varietat d’estils. Al nostre estudi, hi ha 6 cabines totalment preparades. Treballem amb material d’un sol ús. Mostra les teues idees i nosaltres fem la resta, cuidant fins a l’últim detall.

 

CLÍNIQUES

 

SENSES CLÍNICA MÉDICO ESTÉTICA. Tractaments Medicoestètics, Estètica Avançada i Depilació Làser. Treballem amb laboratoris de referència en l’àmbit mundial, per a poder oferir-te els millors tractaments facials i corporals, a més de presentar-te tècniques d’avantguarda i la millor tecnologia en equips medicoestètic d’última generació. Amb tot açò, unit al nostre equip humà, amb una àmplia experiència i formació en el sector, aconseguiràs els millors resultats.

CLÍNICA MOLTÒ. Clínica del doctor Roberto Moltó, cirurgià plàstic, estètic i reparador. Ens trobem a València, al carrer Colon, 9 i, a Gandia, al passeig de les Germanies, 12. Realitzem tota mena d’intervencions de cirurgia, tractaments de medicina estètica, aparatologia i trasplantaments capil·lars, amb assessorament personalitzat gratuït i finançament sense interessos.

TIFANNY’S MEDICAL. Som un equip de professionals altament qualificats, especialistes en Aparatologia Mèdica Estètica, Estètica avançada i Tècniques alternatives a la Medicina Estètica. La nostra aparatologia es diferencia per la seua innovació i compta amb les més altes certificacions internacionals de qualitat per a oferir, així, el millor servei en el seu camp.

LÀSER DÍODE D’ALTA POTÈNCIA (Depilació definitiva)
CRIOLIPÒLISI (Reducció de cèl·lules grasses)
ULTRASONS (Eliminació de teixit adipós)
RADIOFREQÜÈNCIA (reafirmació cutània)
MILESMAN (Eliminació d’imperfeccions cutànies)
MICROPUNCIÓ DÈRMICA (Tècnica reparadora i bioestimuladora de la pell)
PEELING QUÍMIC (Exfoliació química)
PICOLÀSER (Eliminació de tatuatges)
MICROBLADING (Maquillatge permanent)

DEPILNOVA + ESTETICNOVA. Depilnova làser. Clínica pionera a Espanya en la depilació mèdica per làser amb el làser de DÍODE LIGHTSHEER. D’això fa vint-i-un anys. Un centre equipat amb el làser més acceptat pels especialistes, per a aconseguir un resultat permanent. Som de les poques empreses que oferim un compromís firmat per escrit. Milers de clients han sigut tractats amb òptims resultats. El nostre equip de professionals s’encarrega de facilitar assessorament personalitzat, gratuït i sense compromís (procediment, resultats, pressupostos).

*Estèticnova Sara Molina és un lloc on la nostra principal prioritat és que et sentes bé, especial i cuidada. Mirem per la teua salut, per la teua bellesa i pel teu benestar… És un centre estètic, on es realitzen els tractaments més nous. Comptem amb un equip de professionals molt qualificats, que et realitzen assessorament personalitzat… (Comptem amb tractaments facials, corporals, nutrició, depilació, massatges, aparatologia…)

 

UNGLES, HENNA

 

VIDARTE. Productes naturals 100%, henna i aigua. Tatuatges temporals negres i marrons. De 10 a 15 dies de duració. Tota classe de dissenys.

BLACK QUEEN. Black Queen és un centre especialitzat en la cura de mans i peus, amb l’objectiu d’oferir als seus clients el millor servei en dissenys i tractament de les ungles.

DECORA´T. Decora’t és un estudi d’art corporal, en el qual dissenyem tatuatges personalitzats, micropigmentació i pírcings en qualsevol part del cos. A més a més, esculpim ungles acríliques amb noves tècniques i dissenys. També disposem del làser ND-YAG per a l’eliminació de tatuatges.

CALÉNDULA SALUD INTEGRAL. Cosmètica natural. Massatges, pestanyes. Tot per una estètica saludable.

 

 

DEL 6 AL 8 DE MARÇ

PRÒXIMAMENT: programació al complet